Cezar salata s tunom

SASTOJCI

Sastojci za 4 obroka
2 x 160g Rio Mare tunjevina u maslinovom ulju
250g ciabatta kruha
morska sol
crni papar
origano
1/4 češnja češnjaka
4 fileta inćuna sačuvana u ulju
75g parmezana
1 žlica grčkog jogurta
pola limuna
ekstra djevičansko maslinovo ulje
1 glavica salate

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Narežite ciabatta kruh na kockice, dodajte ulje, sol i origano i pecite 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 180°C.

    2. Pomiješajte češnjak s inćunima i parmezanom, dodajte jogurt, limunov sok i povežite velikom količinom ekstra djevičanskog maslinovog ulja.

    3. Filete tunjevine podijelite na komade i stavite na stranu.

    4. Povrće operite i osušite. Narežite na komade i pomiješajte s prethodno pripremljenim umakom.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI