Špageti s rikolom, tunjevinom i pistacijom

SASTOJCI

za 2 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
2-3 žlice pistacija
150g špageta
1 šaka rikule
1 žlica sirupa od javora
1 žlica parmezana
2 luka
1-2 žlice vode
1 žličica soli
malo maslinova ulje
vezica vlasca

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina Leggero

OTKRIJ VIŠE

    1. Luk prepolovite i narežite na kolutove. U tavu stavite maslinovo ulje i dodajte luk. Posolite. Poklopite i smanjite temperaturu.

    2. Luk pirjajte približno 5 minuta. Promiješajte luk i po potrebi dodajte jednu ili dvije žlice vode.

    3. Kada luk omekša, dodajte sir od javora i kuhane špagete. Zatim umiješajte rikulu, pistacije, tunjevinu, vlasac i parmezan. Odmah poslužite!

    Dobar tek!

NAJPOPULARNIJI RECEPTI