Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Bruskete 'caprese' s rajčicom i rukolom

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci za četiri osobe

8 kriški francuskog kruha - 2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 120 g - 20 g mozzarelle - 2 zrele rajčice - 1 češanj češnjaka - 40 ml maslinovog ulja - nekoliko listova rukole - sol - papar

Priprema

1. Narežite mozzarellu na 8 kriški, a rajčicu na tanke komade. Ocijedite tunjevinu i rastrgajte je na komadiće. Popecite kriške kruha na roštilju ili u tavi.

2. Kriške kruha natrljajte češnjakom i nakapajte s malo ulja. Na kriške stavite rukolu, mozzarellu i malo rajčice. Posolite i popaprite.

3. Na vrh stavite tunjevinu i ukrasite listićima rukole. Poslužite odmah.

Ocjena