Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Bruskete s tunjevinom i zelenim umakom

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci za četiri osobe

8 kriški francuskog kruha - 2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 120 g - 1 tvrdo kuhano jaje - peršin - 1 žlica kapara u octu - 1 češanj češnjaka - 1 svježi ljuti feferon

Priprema

1. Odvojite lišće peršina od stabljike. Nasjeckajte lišće peršina, kapare i češnjak te sve zajedno stavite u zdjelu. Dodajte feferon narezan na kolutiće te oguljeno i narezano tvrdo kuhano jaje. Začinite s malo ulja iz konzerve tunjevine i promiješajte.

2. Popecite kriške kruha na roštilju ili u tavi te ih prelijte umakom. Na vrh stavite dobro ocijeđene komade tunjevine. Poslužite odmah.

Ocjena