Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Fileti tunjevine sa šparogama, graškom, blanširanim bademima i narančom

Rio Mare proizvod

Fileti tunjevine u staklenci

Vrijeme pripreme

30 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

1 staklenka Rio Mare fileta tunjevine - 200 g vrhova šparoge - 200 g graška - 1/2 režnja češnjaka - 30 ml ulja - 1/2 naranče - sol i papar - bademi

Priprema

1. Skuhajte 200 g vrhova šparoga. U tavi ispržite 200 g graška i 1/2 češnja češnjaka na 30 ml ulja.

2. Pomiješajte šparoge sa sokom i korom 1/2 naranče narezanom na trake. Posolite i popaprite. Na vrh stavite bademe.

3. Poslužite vruće uz ocijeđene Rio Mare filete tunjevine.

Ocjena