Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Losos "Panzanella"

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci za četiri osobe

4 kriške starog domaćeg kruha - 2 konzerve Rio Mare fileta lososa u maslinovom ulju 150 g - 4 tvrde zrele rajčice - 1 svježi mladi luk - nekoliko listova bosiljka - 40 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja - svježe mljeveni crni papar - sol

Priprema

1. Kratko umočite kriške kruha u vodu i natrgajte ih na male komadiće. Narežite rajčicu na kockice, a mladi luk na tanke kolutiće.

2. Stavite sastojke u zdjelu i dodajte im ocijeđene i rastrgane Rio Mare filete lososa u maslinovom ulju.

3. Začinite uljem, prstohvatom soli, paprom i nasjeckanim listovima bosiljka.

4. Marinirajte 20 minuta i pojedite dok je svježe. Za zdrav i uravnotežen obrok, pripremite i 120 g pečenog odreska, a poslije pojedite neku voćku.

Ocjena