Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Losos s mladim lukom u sojinom umaku

Rio Mare proizvod

Fileti lososa u vlastitom soku

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

1 svežanj mladog luka - 3 konzerve Rio Mare fileta lososa u vlastitom soku 150 g - 2 svježa pikantna feferona - 30 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja - 30 g sojinog umaka - 2 mala lovorova lista

Priprema

1. Očistite mladi luk, izvadite mu tvrdu unutrašnjost te ga uzdužno prerežite. Izvadite koštice iz feferona i narežite ga na kolutiće.

2. U zagrijanu tavu stavite ocijeđene filete lososa, mladi luk, feferon, ulje i sojin umak.

3. Kuhajte 3 minute na srednje jakoj vatri. Poslužite. Ovo ukusno jelo možete pripremiti i tako da u smjesu dodate 10 g svježe naribanog đumbira.

Ocjena