Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Losos s ukusnom krumpir salatom

Rio Mare proizvod

Fileti dimljenog lososa

Vrijeme pripreme

30 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

500 g krumpira - 3 konzerve Rio Mare fileta dimljenog lososa 150 g - veliki svežanj peršina - 1/2 crvenog luka - 1 žlica kapara - 50 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja - sol - papar

Priprema

1. Skuhajte i ogulite krumpir te ga narežite na kockice.

2. Narežite luk na tanke ploške. Nasjeckajte peršin i kapare te ih promiješajte s uljem, prstohvatom soli i paprom.

3. Nježno pomiješajte krumpir i luk te ih začinite umakom od peršina. Poslužite s ocijeđenim lososom. Ovo ukusno jelo možete pripremiti i tako da u salatu dodate sitno narezan korijen celera i nekoliko crnih maslina.

Ocjena