Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Losos sa špinatom i balzamičnim octom

Rio Mare proizvod

Fileti lososa u vlastitom soku

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

200 g listova mladog špinata - 3 konzerve Rio Mare fileta lososa u vlastitom soku 150 g - 30 ml ulja - 20 ml balzamičnog octa - 30 g grožđica natopljenih u vodi - 20 g pinjola - 1 češanj češnjaka - 1 feferon - sol

Priprema

1. Prerežite češnjak napola te ga s feferonom ispržite na ulju. Dodajte oprani špinat i posolite. Dodajte grožđice i pinjole. Pržite 3 minute.

2. Ocijedite losos i stavite ga na špinat. Pokapajte balzamičnim octom te kuhajte još 2 minute. Poslužite i po želji pospite s 30 g parmezana.

Ocjena