Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Mediteranska pizza s tunjevinom i crvenim lukom

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

45 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

400 g gotovog tijesta za pizzu - 1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 250 g pulpe rajčice - 1/2 crvenog luka - 200 g mozzarelle - maslinovo ulje - origano - sol

Priprema

1. Narežite luk na vrlo tanke kolutiće, a mozzarellu na kockice. Pulpi rajčice dodajte prstohvat soli i malo origana. Nježno promiješajte rajčicu i lagano ocijeđenu tunjevinu.

2. Stavite tijesto za pizzu u lim za pečenje premazan maslinovim uljem. Na tijesto stavite tunjevinu i rajčicu te luk i mozzarellu.

3. Pecite 40-ak minuta u ranije zagrijanoj pećnici na 220 °C.

Ocjena