Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Proljetna rolada od tunjevine i paprike

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

45 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci za četiri osobe

1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 2 žute i crvene paprike - 2 fileta inćuna u ulju - 1 žličica kapara - 50 g majoneze - nekoliko listova salate - malo ulja - sol

Priprema

1. U pećnici na 200 °C pecite cijele paprike 30-ak minuta uz povremeno okretanje dok im se koža ne smežura i lagano potamni.

2. Sitno nasjeckajte ocijeđenu tunjevinu, kapare i inćune te sve pomiješajte s majonezom.

3. Očistite paprike od stabljike i sjemenki te svaku narežite na 4 trake.

4. Napunite paprike nadjevom i namotajte ih. Na svaki tanjur stavite dvije paprike, ukrasite ih s nekoliko listova salate, pokapajte uljem i posolite. Poslužite odmah.

Ocjena