Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Povrtni vrtuljak

Zakuska

Rio Mare proizvod:

Patè namaz od tunjevine

Vrijeme pripreme:

20 minuta

Težina:

season:

Proljeće / Ljeto

Ogulite mrkvu i krastavac. Dobro isperite pod vodom njih i rajčice. Uklonite im krajeve i sve povrće narežite na ploške. Odrežite koru kruha te svaku krišku premažite žlicom majoneze. Zatim svaku krišku izrežite na 4 kocke. Na svaku kocku kruha stavite krišku jednog povrća i ukrasite „vrtlogom“ paštete od tunjevine. Posložite sendviče u krug na četiri tanjura tako da su boje naizmjenične i tvore privlačan raznobojni vrtuljak. Uvojke od mrkve napravite tako da gulilicom ogulite mrkve i oguljene trake ostavite u ledenoj vodi 15 minuta. Uvojke stavite na sredinu tanjura sa sendvičima. Njam!

Sastojci

1 mrkva, 1 mali svježi krastavac, 2 rajčice Perini, 4 kriške integralnog kruha, 1 tuba Rio Mare Paté namaza od tunjevine ili od tunjevine i sira, 4 žlice majoneze

Posuđe

1 gulilica za krumpir, 1 mali nož, 1 daska za rezanje