Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Rolada od pečenih patlidžana, tunjevine i rukole

Rio Mare proizvod

Tunjevina u vlastitom soku

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Hladno predjelo

Sastojci za četiri osobe

3 kriške patlidžana na žaru - 100 g Rio Mare tunjevine u vlastitom soku, ocijeđene - nekoliko manjih rajčica - 40 g nježnih listića rukole - 10 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja - 1 svježi mladi luk - sol - papar

Priprema

1. Rajčice narežite na četvrtine, operite i narežite listove rukole; operite i tanko narežite mladi luk.

2. Razlomite tunjevinu i pomiješajte je s rajčicama i narezanim lukom. Dodajte sol i papar, a zatim stavite malu količinu smjese na svaku krišku patlidžana. Dodajte nekoliko listova rukole na vrh i zamotajte patlidžane.

3. Svitke rasporedite po tanjuru, izmiješajte preostalu rukolu s malo maslinovog ulja i prelijte preko svitaka.

Ocjena