Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od skuše i limuna

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare fileta skuše u maslinovom ulju 125 g - 2 svježa limuna iz organskog uzgoja - 1 mladi luk - 1 ljuti crveni feferon - 2 svežnja rukole - ekstra djevičansko maslinovo ulje - sol

Priprema

1. Ogulite limun i izvadite sve koštice. Narežite na tanke ploške, a zatim prerežite ploške napola. Stavite u zdjelu, posolite, dodajte malo maslinovog ulja i pažljivo promiješajte.

2. Narežite mladi luk i feferon na tanke kolutiće te izvadite sjemenke iz feferona. Dodajte limunu i dobro promiješajte sve sastojke.

3. Aranžirajte na tanjure s rukolom, dodajte limun u umaku te filete skuše na vrh. Poslužite odmah.

Ocjena