Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine i bijeloga graha s origanom

Rio Mare proizvod

Tunjevina u vlastitom soku

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g - 100 g mladog špinata za salatu - 250 g kuhanog cannellini graha - 1/2 crvenog luka, sjeckanog - 2 zrele rajčice - svježi origano - 40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja - papar - sol

Priprema

1. Narežite rajčice na kockice, popržite u posudi s uljem i lukom. Dodajte Cannellini grah i origano te kuhajte nekoliko minuta, začinite svježim mljevenim paprom.

2. Uklonite s vatre i dodajte špinat.

3. Ocijedite tunjevinu i poslužite je uz pripremljenu salatu.

Ocjena