Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine i sitno narezanih rajčica

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 3 zrele rajčice - nekoliko listova bosiljka - prstohvat origana - 50 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja - žlica balzamičnog octa - sol - papar

Priprema

1. Narežite rajčicu na jako tanke ploške. Promiješajte balzamični ocat, maslinovo ulje, sol i papar te zatim dodajte origano i grubo narezan bosiljak.

2. Posložite ploške rajčice u krug (poput carpaccia) i začinite umakom.

3. Na vrh stavite salatu i raskomadanu tunjevinu te odmah poslužite.

Ocjena