Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine, koromača i avokada

Rio Mare proizvod

Fileti tunjevine u staklenci

Vrijeme pripreme

30 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g - 1 glavica koromača - 100 g matovilca - 1 avokado - 2 mrkve - 40 g ekstra djevičasnkog maslinovog ulja - 1 žlica limunovog soka - sol - papar

Priprema

1. Ogulite i sitno nasjeckajte mrkvu. Odstranite gornji i donji dio glave komorača te ga oštrim nožem narežite na tanke trake.

2. Stavite svo povrće na tanjur, dodajte ulje i limunov sok te posolite i popaprite.

3. Ocijedite tunjevinu, narežite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.

Ocjena