Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Salata od tunjevine, rajčica, maslina i feta sira

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

15 min.

Težina

season

Proljeće / Ljeto

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 200 g listova salate i rukole - 5 malih okruglih rajčica - 6 ukiseljenih rajčica osušenih na suncu - 200 g feta sira - 30 g crnih maslina - nekoliko listova bosiljka - malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja - soli po ukusu

Priprema

1. Svježe rajčice narežite na ploške, a rajčice sušene na suncu na trake.Ocijedite tunjevinu. Polovicu maslina narežite na veće komade, a ostale ostavite cijele.

2. Promiješajte rajčice, masline, tunjevinu i rukom usitnjen feta sir. Posolite i promiješajte sve sastojke.

3. Operite i ocijedite salatu, posolite i dodajte ulje. Dodajte sve ostale sastojke i ukrasite s nekoliko listova bosiljka. Poslužite odmah.

Ocjena