
Rio Mare proizvod
Vrijeme pripreme
15 min.
Težina
season
Proljeće / Ljeto
Prigoda
Gosti na večeri
Jelo
Hladno predjelo
Sastojci za četiri osobe
300 g mozzarelle - 6 jaja - 1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 2 žlice naribanog parmezana - veliki svežanj peršina - 2 mlada luka - malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja - sol - papar
Priprema
1. Narežite mladi luk na tanke kolutiće te ih ispržite na malo ulja i soli.
2. Sitno nasjeckajte peršin te ga pomiješajte s oguljenim jajima, malo soli i papra. Snažno tucite nekoliko minuta, a kad se zapjeni, dodajte mladi luk.
3. Narežite mozzarellu na kockice. Na jakoj vatri zagrijte malo ulja u tavi, dodajte smjesu od jaja, smanjite vatru i miješajte dok se jaja ne počnu stvrdnjavati.
4. Dodajte mozzarellu i ocijeđenu tunjevinu pazeći da je podloga ravna. Ostavite da se mozzarella otopi na jako slaboj vatri. Preklopite omlet i poslužite jako vruće.