Rio Mare

Smanji sliku
Logo RIOMARE

Tunjevina s graškom i pirjanim gljivama

Rio Mare proizvod

Tunjevina u maslinovom ulju

Vrijeme pripreme

30 min.

Težina

season

Jesen / Zima

Prigoda

Gosti na večeri

Jelo

Predjelo

Sastojci za četiri osobe

2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g - 10 g sušenih vrganja - 300 g oljuštenog graška - 1/2 luka - 40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja - sol - papar

Priprema

1. Natopite gljive u toploj vodi, nasjeckajte luk i narežite zelenu salatu na trake.

2. Ispržite luk na ulju, dodajte grašak i posolite. Dodajte nasjeckane gljive i vodu u kojoj su se one natapale. Kuhajte 15 minuta, a zatim dodajte salatu.

3. Posolite i poparite te nastavite kuhati još 5 minuta.

4. Ocijedite tunjevinu i poslužite je s toplim graškom i gljivama.

Ocjena