SLJEDIVOST

Saznajte odakle dolazi Vaša tunjevina.

Obveza transparentnosti, sljedivosti proizvoda.

Tunjevina koja stiže na stolove milijuna potrošača u Italiji i diljem svijeta ima svoju pozadinu, od podrijetla do dolaska na police trgovina.

Štoviše, njezina biografija je “napisana” na svakoj konzervi kako bi potrošač znao tu informaciju. Od trenutka ulova tune, do njezine obrade, konzerviranja i sterilizacije, ona je pod neprestanim nadzorom.

Na brodovima, u tvornici i laboratorijima gdje se na proizvodima provode svekolike kontrole i analize, tuna putuje s etiketom koja prikazuje njezino ime, prezime i adresu: proizvođač zna iz kojeg je mora potekla, na kojem je brodu putovala, u kojoj je seriji bila u tvornici, u kojoj je limenci bila konzervirana te u kojoj je kutiji ta konzerva bila.

U slučaju pronalska bilo kakve mane uzorka, ovaj sustav omogućuje proizvođaču da uporabom istog postupka pronađe slične mane na drugim proizvodima kako bi na taj način poduzeo korektivne mjere. Isto tako, taj sustav omogućuje proizvođaču ocjenjivanje kvalitete posla kojeg je obavio opskrbljivač, u bilo kojem trenutku tijekom proizvodnog procesa.

Za više informacija pišite na:
qualitaresponsabile@boltonalimentari.it

Saznajte odakle dolazi Vaša tunjevina

Za više informacija ispunite našu kontakt formu.

U želji za što direktnijim i transparentnijim odnosom s našim potrošačima, razvili smo poseban informacijski kanal koji djeluje u realnom vremenu. Pišite nam svoje sumnje, zahtjeve i pitanja.


Naši stručnjaci će Vam brzo odgovoriti: na Vaše pitanje uslijedit će naš odgovor.