Pizza s tunjevinom, crvenim lukom i cherry rajčicama

SASTOJCI

Sastojci za 1 pizzu
500g gotovog tijesta za pizzu
2 x 80g Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju s ljutom papričicom
1 slatki crveni luk
300g mozzarelle
200g cherry rajčica
60g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žličica origana
nekoliko listova bosiljka

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju s ljutom papričicom

OTKRIJ VIŠE

    1. Zagrijte pećnicu na 210°C. Mozzarellu narežite na kockice.

    2. Nauljite lim za pečenje. Razvucite tijesto do rubova lima za pečenje. Premažite s malo maslinovog ulja.

    3. Nasjeckajte cherry rajčice na četvrtine i rasporedite po tijestu. Nasjeckajte luk, dodajte preko rajčica i na vrh dodajte narezanu mozzarellu. Začinite s malo soli i na kraju dodajte origano i malo ulja.

    4. Pecite pizzu u vrućoj pećnici oko 25 minuta. Dodajte tunjevinu nekoliko minuta prije nego je pizza potpuno gotova. Tako će se okusi dobro povezati, a tunjevina će ostati sočna. Izvadite pizzu iz pećnice, dodajte bosiljak i poslužite.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI