Lagana salata od tunjevine s mladim lukom i grčkim jogurtom, poslužena na kolutima svježeg krastavca

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
1 mladi luk
2-3 žlice grčkog jogurta
1 žlica krem sira
sol po okusu
1-2 žlice octa
2-3 crvene rotkvice
1 veći svježi krastavac
grubo mljeveni crni papar

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina Leggero

OTKRIJ VIŠE

    1. Mladi luk narežite na sitno. Promiješajte grčki jogurt, ocat, luk i krem sir i po okusu posolite. Dodajte tunjevinu.

    2. Krastavac narežite na kolutove (debljine pola centimetra). Na kolutove stavite na tanko narezane rotkvice i preko njih pripremljenu salatu od tunjevine.

    Lagana salata od tunjevine s mladim lukom i grčkim jogurtom, poslužena na kolutima svježeg krastavca je pripremljena užina koja je izvrsna i za razne piknike ili posluživanje gostiju.

    Savjet: Umjesto mladog luka možete upotrijebiti i vlasac. Grčki jogurt možete zamijeniti običnim jogurtom.

    Dobar tek!

NAJPOPULARNIJI RECEPTI