Fileti skuše sa žara s tikvicama, paprom i rukolom
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/04/sgombro-grigliato-con-zucchine-peperonie-e-rucola2.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
4 konzerve Rio Mare Fileti skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju 120 g
1 žuta paprika
1 crvena paprika
2 tikvice
1 patlidžan
šaka rukole
par kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
4 konzerve Rio Mare Fileti skuše sa žara u ekstra djevičanskom maslinovom ulju 120 g
1 žuta paprika
1 crvena paprika
2 tikvice
1 patlidžan
šaka rukole
par kapi ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/04/sgombro-grigliato-con-zucchine-peperonie-e-rucola2.jpg)
1. Patlidžan, tikvice i paprike narežite na kolutove i pecite na grillu. Posolite i dodajte ulja po želji.
2. Rasporedite povrće u slojevima, a na vrh posložite filete skuše sa žara.
3. Ukrasite s nekoliko listova rukole i začinite uljem.