Krumpir salata s tunjevinom i balzamičnim octom
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Krompirjeva-solata-s-tunino-in-balzamicnim-kisom-e1552466961334.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
3 krumpira
1 mala cvjetača
1 l temeljca od povrća
nekoliko kapi balzamičnog octa
maslinovo ulje
2 konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
3 krumpira
1 mala cvjetača
1 l temeljca od povrća
nekoliko kapi balzamičnog octa
maslinovo ulje
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Krompirjeva-solata-s-tunino-in-balzamicnim-kisom-e1552466961334.jpg)
1. Ogulite krumpir te ga narežite na ploške. Raskomadajte cvjetaču. Zakuhajte temeljac i dodajte povrće. Kuhajte 20 minuta, a zatim povrće ocijedite, isperite hladnom vodom te opet ocijedite.
2. Prelijte povrće s malo maslinovog ulja i dodajte dobro ocijeđene komadiće tunjevine. Začinite s nekoliko kapi balzamičnog octa i poslužite odmah.