Proljetna rolada od tunjevine i paprike

SASTOJCI

za 4 osobe
1 konzerva Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju 160 g
2 žute i crvene paprike
2 fileta inćuna u ulju
1 žličica kapara
50 g majoneze
nekoliko listova salate
malo ulja
sol

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. U pećnici na 200 °C pecite cijele paprike 30-ak minuta uz povremeno okretanje dok im se koža ne smežura i lagano potamni.

    2. Sitno nasjeckajte ocijeđenu tunjevinu, kapare i inćune te sve pomiješajte s majonezom.

    3. Očistite paprike od stabljike i sjemenki te svaku narežite na 4 trake.

    4. Napunite paprike nadjevom i namotajte ih. Na svaki tanjur stavite dvije paprike, ukrasite ih s nekoliko listova salate, pokapajte uljem i posolite. Poslužite odmah.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI