Salata od tunjevine i bijeloga graha s origanom
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-solato-iz-drobnega-belega-fizola-z-origanom-e1552466262460.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
100 g mladog špinata za salatu
250 g kuhanog cannellini graha
1/2 crvenog luka, sjeckanog
2 zrele rajčice
svježi origano
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
papar
sol
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
100 g mladog špinata za salatu
250 g kuhanog cannellini graha
1/2 crvenog luka, sjeckanog
2 zrele rajčice
svježi origano
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
papar
sol
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Tunina-s-solato-iz-drobnega-belega-fizola-z-origanom-e1552466262460.jpg)
1. Narežite rajčice na kockice, popržite u posudi s uljem i lukom. Dodajte Cannellini grah i origano te kuhajte nekoliko minuta, začinite svježim mljevenim paprom.
2. Uklonite s vatre i dodajte špinat.
3. Ocijedite tunjevinu i poslužite je uz pripremljenu salatu.