Salata od tunjevine, koromača i avokada
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Solata-s-tunino-koromacem-in-avokadom-e1552467026815.jpg)
![](/wp-content/uploads/2018/04/Oggetto-vettoriale-avanzato.png)
SASTOJCI
za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 mrkve
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
sol
papar
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 mrkve
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
sol
papar
Stampa Ricetta
![](https://www.riomare.hr/wp-content/uploads/2018/12/Solata-s-tunino-koromacem-in-avokadom-e1552467026815.jpg)
1. Ogulite i sitno nasjeckajte mrkvu. Odstranite gornji i donji dio glave komorača te ga oštrim nožem narežite na tanke trake.
2. Stavite svo povrće na tanjur, dodajte ulje i limunov sok te posolite i popaprite.
3. Ocijedite tunjevinu, narežite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.