Salata od tunjevine, koromača i avokada

SASTOJCI

za 4 osobe
2 konzerve Rio Mare tunjevine u vlastitom soku 160 g
1 glavica koromača
100 g matovilca
1 avokado
2 mrkve
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica limunovog soka
sol
papar

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u vlastitom soku

OTKRIJ VIŠE

    1. Ogulite i sitno nasjeckajte mrkvu. Odstranite gornji i donji dio glave komorača te ga oštrim nožem narežite na tanke trake.

    2. Stavite svo povrće na tanjur, dodajte ulje i limunov sok te posolite i popaprite.

    3. Ocijedite tunjevinu, narežite je na manje komade i dodajte u povrće. Dodajte matovilac i poslužite.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI