Salata od tunjevine sa slanutkom, avokadom i narančom

SASTOJCI

za 4 porcije
2 x 160 g konzerve Rio Mare tunjevine u maslinovom ulju
300 g kuhanog slanutka
1 zreli avokado
1 naranča
100 g svježeg baby špinata
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
20 g pinjola
sol po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Tostirajte pinjole na jakom plamenu na maloj, neprianjajućoj tavi nekoliko minuta dok ne postanu zlatni.

    2. Ogulite naranču, uklonite koštice i koru i izrežite na komade. Prerežite avokado na pola, uklonite košticu i kožu i narežite na komade.

    3. Slanutak, avokado, komadiće naranče i špinat stavite u posudu. Začinite maslinovim uljem i malo soli. Salatu rasporedite na 4 pojedinačna tanjura.

    4. Dodajte dobro ocijeđenu tunjevinu i ukrasite pinjolima.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI