Sotirana buča s Insalatissime slanutak

SASTOJCI

za 4 porcije
4 konzerve Rio Mare Insalatissime slanutak
800 g svježe buče narezane na komade
nekoliko grančica ružmarina
60 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Insalatissime Slanutak

OTKRIJ VIŠE

    1. Ako su komadi bundeve preveliki, narežite ih na manje komade. Pirjajte na neprianjajućoj tavi s maslinovim uljem, dodajte sol i nekoliko grančica ružmarina, dok komadi buče ne omekane i ne pozlatne.

    2. Stavite kuhanu buču na 4 pojedinačna tanjura. Sadržaj Insalatissime dobro izmiješajte prije nego što ga žlicom stavite na svaki tanjur pored bundeve.

    3. Poslužite dok je toplo.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI