Tuna tartar s avokadom i komoračom

SASTOJCI

Sastojci za 4 obroka
4 x 80g tunjevine Rio Mare u maslinovom ulju
1 avokado
1 komorač
sok od 1/2 limuna
20g ekstra djevičanskog maslinovog ulja
sol i papar po ukusu
nekoliko listova miješane salate

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju

OTKRIJ VIŠE

    1. Prepolovite avokado, uklonite košticu, ogulite ga i narežite na kockice. Stavite ga u zdjelu, začinite s uljem, dodajte sok od limuna, prstohvat soli i pospite crnim paprom.

    2. Operite i narežite komorač na male komadiće i dodajte ga avokadu. Dodajte dobro ocijeđenu, natrganu tunjevinu i nježno pomiješajte.

    3. Poslužite tartare na četiri tanjura, koristeći metalni kalup za oblikovanje, ako ga imate i ukrasite s nekoliko listova salate.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI