PRIPREMA

10 min

STUPANJ SLOŽENOSTI

nizak

VRIJEME ZA KUHANJE

25 min

BROJ PORCIJA

za 2 osobe

DIJELITE RECEPTE

Obavijestite svoje prijatelje


SASTOJCI

2 x 60 g tunjevine Rio Mare Leggero

100 g rigatoni ili druge tjestenine

šaka maslina

2 mlada luka

100 g kukuruza

2 čajne žličice paprike

20 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja

sol

KORIŠTENI PROIZVOD

Stampa ricetta

PREPORUČENA KONZUMACIJA:

prije treninga

PRIPREMA

1   Stavite kuhati vodu u veliki lonac, posolite te čim zakuha dodajte tjesteninu i skuhajte ju.

2   Sitno nasjeckajte luk, dinstajte ga na ulju dok ne poprimi zlatnu boju i dodajte malo soli. Na luk dodajte papriku, kukuruz te nekoliko žlica vode u kojoj se kuhala tjestenina i kuhajte 2 minute.

3   Zatim dodajte ocijeđenu tjesteninu i na kraju tunjevinu Rio Mare. Pomiješajte i poslužite.


DOBAR TEK!

Stampa ricetta Stampa ricetta

PREHRAMBENE VRIJEDNOSTI

Bjelančevine

22,5g

Kalorije

466,5Kcal

Ugljikohidrati

55g

Masti

16,5g

POSTUPAK PRIPREME

KORAK 1

KORAK 2

KORAK 3


Jedna osoba može biti najbolji veslač na svijetu, ali bez koordiniranog partnera, neće imati nikakvu šansu u ovom sportu.

Martin i Valent Sinković
Profesionalni veslači

RECEPTI NAŠIH SPORTAŠA

 
Krutoni s tunjevinom, krastavcima i gustim jogurtom (međuobrok)

Kvinoja s tunjevinom, sušenim voćem, rikolom, kukuruzom i cherry rajčicama (za ponijeti)

 
Palačinke s pirjanim lukom i tunjevinom (za stolom)

 
Rigatoni s tunjevinom, maslinama, kukuruzom i paprikom (za stolom)

 
Salata s tunjevinom, rajčicom, mozzarellom i mrkvom (za ponijeti)

 
Tramezzini s tunjevinom, salatom i senfom (međuobrok)