Salata od radiča i tunjevine s feta sirom i sjemenkama bundeve

SASTOJCI

za 1 osobu
1 konzerva Rio Mare tunjevine Leggero 60 g
6-8 listova žutog radiča
4-6 listova crvenog radiča
2 jaja
30g feta sira
2 žlice maslinova ulja
3 žlice jabučnog octa
1-2 žlice sjemenki bundeve
sol i papar po potrebi

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina Leggero

OTKRIJ VIŠE

    1. Skuhajte jaja i popecite bučine sjemenke. Jedno ohlađeno jaje smiksajte zajedno s octom, uljem i prstohvatom soli i papra da nastane preljev od jaja.

    2. Na tanjuru za serviranje rasporedite radić, tunjevinu, fetu i narezano drugo jaje. Sve zajedno posipajte bučinim sjemenkama i dodajte preljev. Odmah poslužite.

    Dobar tek!

NAJPOPULARNIJI RECEPTI