Tunjevina sa svježim graškom, mladim lukom i lovorovim lišćem

SASTOJCI

za 4 osobe
3 konzerve Rio Mare Tunjevine s limunom i crnim paprom 80 g
1 kg svježeg graška
mladi luk
češanj češnjaka
1 lovorov list
svježa menta po ukusu
40 g ekstra djevičanskog maslinovog ulja

Stampa Ricetta

PODIJELI RECEPT

sa svojim prijateljima

KORIŠTENI PROIZVOD

Tunjevina u maslinovom ulju s limunom i crnim paprom

OTKRIJ VIŠE

    1. Očistite grašak, a zatim operite, tanko narežite mladi luk. Na tavi pirjajte mladi luk sa češnjakom i lovorovim lišćem, dodajte grašak, posolite, dodajte malo vode i kuhajte još desetak minuta dok tekućina ne ispari.

    2. Na svaki tanjur stavite grašak, tunjevinu s limunom i paprom i ukrasite s malo svježe mente po ukusu.

NAJPOPULARNIJI RECEPTI